vineri, 30 martie 2012

Minecraft: ghid crafting - armuri


Ma gandeam sa aman pe ziua de maine acest articol, astazi fiind o zi destul de incarcata (pe langa modificarile care le-am facut pe blog, mi-am refacut si structura orasului meu din City Ville ) fara prea multe alte discutii voi incepe sa va arat cum va puteti face parti de armura...


Armurile sunt un alt lucru important din joc ele fiind menite sa reduca damage-ul primit din partea mobilor si/sau cazaturilor, o armura completa este alcatuita din 4 elemente diferite (casca, tunica, pantaloni si ghete), armurile pot fi "croite" din 4 feluri de material: piele, fier, aur sau diamant, nivelul de protectie fiind stabilit de materialul din care este faurita armura.

Pentru inceput va puteti face o armura de piele destul de usor, de piele faceti rost vanand vaci, deobicei cad 2 bucati de piele, pentru un set complet aveti nevoie de 24 de bucati de material.

Incepem cu primul element al unei armuri, casca.
Pentru faurirea unei casti aveti nevoie de 5 bucati de material aranjate ca in imaginea alaturata.



Al doilea element al unei armuri este tunica, tunica asigura o protectie mai mare contra atacurilor decat celelate piese, pentru a o fauri aveti nevoie de 8 bucati de material, aranjate ca in imaginea alaturata.



Al treilea element sunt pantalonii, pantalonii asigura un nivel de protectie mai bun decat casca si ghetele, pentru faurirea pantalonilor aveti nevoie de 7 bucati de material, aranjate ca in imaginea alaturata.


Al patrulea si ultimul element al unei armuri sunt ghetele, ghetele asigura acelasi nivel de protectie ca si casca, pentru faurirea ghetelor aveti nevoie de 4 bucati de material, aranjate ca in imaginea alaturata.




Felicitari! acum nu mai trebuie sa va temeti cand va aventurati pe timp de noapte, in cautarea de minereuri sau chiar pentru a va lupta cu inamici...

Un comentariu:

  1. ba e tare dar pune si tu alte cele sa zicem uneltele de baza ,armele cum sa la faci asa ceva nu doar armuri dar e tare oricum :)

    RăspundețiȘtergere